Onze medewerkers

Onze afgevaardigden werken graag voor HCM. U herkent hen dan ook aan hun enthousiasme én hun professionalisme. Zij hebben allen een A1- of universitaire opleiding die wetenschappelijk of (para)medisch is, of ervaring in het domein van de gezondheid.

Sinds onze start in 1998 gaven al meer dan 250 mensen hun loopbaan een boost met de steun van HCM. En daar zal het heus niet bij blijven !

Enkel gemotiveerde mensen kunnen bij ons aan de slag. Ze krijgen een recente bedrijfswagen, een tankkaart, krachtige informatica en heel wat extralegale voordelen.

Françoise M. aan het woord:

"Twee en een half jaar geleden startte ik bij HCM mijn loopbaan als medisch afgevaardigde.

Ik was gegradueerd in Diëtetiek en op zoek naar een moving job, waarin ik mijn wetenschappelijke bagage kon benutten.

Het onthaal bij HCM was persoonlijk: ze namen er de tijd om naar mij te luisteren en me te doorgronden. Al snel vroegen ze me om een van hun teams te versterken als medisch afgevaardigde bij huisartsen en cardiologen.

Ik kreeg een opleiding van enkele weken, eerst van mijn manager en dan van de productverantwoordelijken van de partnerbedrijven. Voor ik verantwoordelijk werd voor mijn eigen sector, ging ik mee de baan op met meerdere collega's.

Gedurende anderhalf jaar ontdekte ik verschillende therapeutische klassen en verschillende bedrijfsculturen. Sinds enkele maanden ben ik nu hospitaal afgevaardigde en stel ik een nieuw product voor aan urologen en neurologen.

HCM was voor mij een prima springplank. Ik ben nu 28, en heb een boeiende job met heel wat kansen! "

Vacatures