Faq's

Wat zijn de voordelen van outsourcing?

Werken als medisch afgevaardigde bij HCM is een springplank naar de gevestigde farmabedrijven. U doet ervaring op en ontdekt verschillende bedrijfsculturen. Dit staat borg om uw carrière te doen evolueren.

Welke toekomstperspectieven heeft een medisch afgevaardigde?

De pharma-industrie biedt meer dan genoeg perspectieven: u kunt huisarts- of hospitaalafgevaardigde worden, coach van een team, marketingverantwoordelijke van één of meerdere producten, ja zelfs opleidingsverantwoordelijke ! Andere mogelijkheden zijn account manager of key account manager in het domein van de medical devices.

Hoe verloopt de start bij HCM?

U geniet vanaf dag één van alle voordelen die HCM zijn afgevaardigden biedt. U wordt betaald en krijgt een bedrijfswagen met tankkaart.

Bij HCM gaat u uitstekend bewapend de baan op. U krijgt een degelijke wetenschappelijke en medische opleiding, u kent uw eigen producten en die van de concurrentie, u wordt getraind in communicatie- en overtuigingstechnieken. Kortom, u voelt het vertrouwen en wordt goed ondersteund.

Welk salaris en statuut heeft een medisch afgevaardigde?

U krijgt van HCM een bediendecontract, een vast salaris, premies volgens uw prestaties en extralegale voordelen.

Heb ik commerciële ervaring nodig om te solliciteren als medisch afgevaardigde?

Neen, wij vragen geen specifieke ervaring. Wat niet wegneemt dat wij wel aandacht hebben voor uw commerciële kwaliteiten. Naargelang de vraag van onze partnerbedrijven, zoeken we naar startende of naar ervaren medisch afgevaardigden.

Welke opleiding heb ik nodig voor medisch of farmaceutisch afgevaardigde?

  • Medisch afgevaardigde:
    U genoot een wetenschappelijke of (para)medische opleiding.
  • Farmaceutisch afgevaardigde:
    Een wetenschappelijke of (para)medische opleiding is niet onontbeerlijk. U beschikt wel over een reëel commercieel talent. U bent in het bezit van een diploma van bachelor of master (graduaat of universitair).
Vacatures