Waarom HCM ?

Als medewerker

Als medisch afgevaardigde ben ik de ambassadeur van de pharmabedrijven en hun producten, waarvan ik de promotie op mij neem bij de professionele gezondheidswerkers.

Bij HCM ben ik echt de manager van mijn sector. Die beheer ik volledig autonoom, maar mét de steun, de coaching en de kennis van mijn Sales Manager. Ik ervaar een grote bewegingsvrijheid in mijn dagelijkse werk en leg mezelf een uurrooster op dat aansluit bij de consultatie-uren van de artsen en/of apothekers die ik bezoek.

De job van medisch afgevaardigde bij HCM vraagt om flexibiliteit. En precies daarnaar zoek ik, omdat werken in een vast uurrooster me op de duur te monotoon lijkt. Hierdoor kan ik me tijdens de kalme uren van de dag helemaal wijden aan mijn andere interesses zoals naar de fitnessclub gaan.

Ik kan die momenten ook benutten om inkopen te doen en zo de drukke periodes te vermijden waarin iedereen in zeven haasten naar de winkels stormt.

Het grote voordeel van bij HCM te werken? Dat ik in contact kom met de verschillende culturen van de bedrijven die wij vertegenwoordigen. Het is die diversiteit die onze rijkdom vormt.

Na mijn initiële opleiding bij HCM, krijg ik sindsdien elke maand een voortgezette opleiding waardoor ik mijn job nog beter doe. Hierdoor haal ik de doelstellingen die het bedrijf voor mij heeft gesteld.

Door mijn loopbaan bij HCM te starten, verwerf ik onmisbare ervaring en vergroot ik mijn kansen om later te werken voor een farmaceutisch labo. HCM is dan ook de springplank voor mijn verdere carrière.

Mijn job als medisch afgevaardigde bij HCM samenvatten? Dat kan in vier woorden:

AUTONOMIE - BESCHIKBAARHEID - BEHEER - RESULTATEN

Als bedrijf

Onze klanten zijn onze beste referenties. In HCM vindt u een échte partner. Wij ontlasten u van een hele reeks administratieve taken, die zwaar en eentonig zijn.

Wij kunnen u in deze situaties helpen:
Vervanging van afgevaardigden in lege sectoren (vacancy management).
Onze teams die al gepokt en gemazeld zijn in de medische vertegenwoordiging, verdedigen uw producten doeltreffend en professioneel (shared team).

Wat is HCM's toegevoegde waarde?

a) Shared-team

U zou sommige producten willen promoten, maar u kunt hiervoor geen tijd vrijmaken bij uw eigen afgevaardigden. Geen probleem: wij maken er dan plaats voor, in een van onze teams. U leert zo op een transparante manier afgevaardigden kennen die voor u werken. U kunt hen zelfs op de baan vergezellen, als u dat wenst. Hierdoor krijgt u een volledig en nauwkeurig beeld van wat zich afspeelt op het terrein. Uiteraard krijgt u ook elke maand de rapportering van de afgelegde bezoeken.

b) Exclusief afgevaardigde

HCM werkt op basis van projecten op maat van onze partnerbedrijven. We zoeken de afgevaardigden die aan uw wensen beantwoorden en presenteren u de beste kandidaten. Zodra ze bij ons in dienst zijn en werden opgeleid voor de producten van uw bedrijf, volgt een HCM-manager hen tijdens hun opdracht. In samenspraak met u, begeleiden wij hen regelmatig op de baan om te garanderen dat hun integratie optimaal verloopt.

Vacatures